Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Wiki

     “O wiki (se pronunţă [wɪkiː], [wiːkiː] sau [viːkiː]) este o aplicaÅ£ie web ce permite utilizatorilor să adauge conÅ£inut ÅŸi să păstreze propriile lor versiuni succesive, la fel ca pe un forum Internet, dar permite ÅŸi oricui altcuiva să editeze conÅ£inutul. Termenul Wiki denumeÅŸte ÅŸi software-ul colaborativ folosit pentru crearea unui asemenea site web (vezi software Wiki).Wiki (cu W mare) ÅŸi WikiWikiWeb sunt ambele utilizate pentru a face referire la Biblioteca de modele Portland (Portland Pattern Repository), prima wiki creată vreodata. SusÅ£inătorii Wiki folosesc adesea termenul wiki cu “w” mic. Numele vine de la termenul hawaian wiki wiki, însemnând “rapid” sau “informal”. Uneori se foloseÅŸte wikiwiki (sau Wikiwiki) în loc de wiki.” ( sursa: Wikipedia )

     Un exemplu, desigur e Wikipedia, enciclopedia liberă la care poate contribui oricine, publicata in mai multe limbi, printre care si in româna

Comentati

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.