Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Twitter

     Twitter este o Retea Sociala si un serviciu de Micro-Blogging ce permite utilizatorilor sa trimita si sa citeasca actualizari numite si “tweets” . Tweet-urile sun mici texte publicate, de lungime pana-n 140 caractere care se afiseaza pe pagina de profil a utilizatorului, si sunt distribuite altor utilizatori care s-au inscris la el ( numiti followers ). Expeditorul poate restrictiona transmiterea la cercul de prieteni, sau in mod implicit, permite accesul oricui. Utilizatori pot trimite si primii tweet-uri prin website-ul Twitter, SMS-uri sau alte aplicatii. Serviciul este liber si gratis pe internet, dar, trimiterea de SMS-uri implica servicii de telefonie oferite de diverse companii, si deci se plateste.
     De la crearea lui in 2006 de catre Jack Dorsey, Twitter a castigat popularitate in toata lumea. Este deseori descris ca SMS-ul Internetului.

     La noi a devenit foarte cunoscut, probabil prin protestele din Republica Moldova, unde sute de tineri s-au mobilizat via Tweeter si Facebook. Unii chiar au denumit evenimentele, Twitter Revolution. Mesajele care au circulat pe Twitter purtau tag-ul ( eticheta ) #pman , prescurtarea de la Piata Marii Adunarii Nationale – locul de intalnire a tinerilor. Dar aceasta nu a fost prima utilizare a unui tag twitter, la mobilizarea tinerilor in jurul unui eveniment. In Grecia, tagul #griots -greece riots- protestele din grecia – era folosit de tineri pentru a comunica legat de revolta.

citeste si:

Comentati

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.