Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

TLD

     TLD sau domeniu de nivel superior (top-level domain în engleză) este ultima parte componentă a unui nume de domeniu în Internet. De exemplu, în cazul domeniului max-it.ro, TLD-ul este .ro . Pt. 8im.biz TLD este .biz .

     Domeniile de nivel superior sunt gestionate de către IANA- Internet Assigned Numbers Authority (autoritatea pentru atribuirea numelor şi numerelor în Internet). Acestea sunt de trei tipuri:

     domenii naÅ£ionale (ccTLD – country code TLD): folosite de ţări sau de teritorii independente. Au lungimea de două litere, de exemplu ro pentru România.
     domenii generice (gTLD – generic top-level domain): folosite (cel puÅ£in teoretic) de anumite categorii de organizaÅ£ii (de exemplu, com pentru organizaÅ£ii comerciale). Are trei sau mai multe litere. Aproape toate gTLD-urile sunt disponibile indiferent de Å£ară, cu excepÅ£ia domeniilor gov ÅŸi mil, care, din motive istorice, sunt folosite doar de către guvernul ÅŸi respectiv armata Statelor Unite.
     domenii de infrastuctură: arpa este deocamdată singurul asemenea domeniu. ( Articol preluat din wikipedia )

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.