Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Web Design

Ingredientele de bază a siturilor pe care le preparăm sunt:

  • Claritate -Mesajul trebuie să fie simplu ÅŸi clar. Majoritatea utilizatorilor internetului sunt în criză de timp. Dacă informaÅ£ia vine prea târziu, s-ar putea să nu mai fie necesară
  • ConÅ£inut relevant. Siturile trebuie să fie prietenoase cu motoarele de căutare. Daca motoarele de căutare nu vor găsii situl, nici vizitatorul uman nu-l va găsii. ConÅ£inutul trebuie sa fie pe gustul vizitatorului.
  • Interactivitate. Dăm posibilitatea vizitatorilor sa-ÅŸi pună părerea ( prin comentarii moderate de proprietar ), să lase o comandă, sau chiar să publice pe sit dacă e cazul.
  • Flexibilitate. ConÅ£inutul sitului poate fi uÅŸor modificat, actualizat ÅŸi de către utilizatori, fără să fie necesare cunoÅŸtinÅ£e de web design.
  • Promovare. Vă ajutăm să promovaÅ£i situl si afacerea dv.

     Pe lânga aceste ingrediente de bază, adăugăm elemente grafice statice sau animate, după gust, nu prea multe, pentru ca situl sa-şi păstreze agerimea, iar motoarele de căutare să nu facă indigestie.
  Mai presărăm ÅŸi “mirodenii” – clipuri video, ce dau gust preparatului.

 Perdele & Draperii Romania Travel  B&B Florence
 Perdele si Draperii, site dinemic, CMS,  Romania Travel, site dinamic, CMS, in romana, engleza, rusa  B&B Florence, site dinamic, CMS, in engleza si italiana.

Vă invităm să gustaţi mai mult!

Cititi si articolele:

Cotatie de pret constructie sit

Completati formularul de mai jos, pentru a primii o cotatie de pret. Campurile marcate cu * sunt obligatorii (pentru a primii o cotatie de pret cat mai exacta).

Nume:*
Companie:
Telefon:
e-mail:*
Tipul sitului:*
Descriere domeniu de activitate*
Nr. aprox. de produse/ servicii:
Observatii:

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.