Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

SEO

     SEO – Search Engine Optimization sau Optimizarea  pentru Motoarele de Căutare , este activitatea de optimizare, in scopul pozitionarii cat mai bune a web sitului in lista furnizata de  Motoarele de Căutare la o interogare dupa Cuvinte Cheie. Aceasta se face prin imbunatatirea PageRank-ului paginilor web si a continutuli sitului, cu scopul de a fi usor citite si intelese de catre programele de motoarelor de cautare.

    Un sit pentru a fi eficient, trebuie sa poată fi “gasit” uÅŸor de catre motoarele de căutare ÅŸi astfel de către vizitatori.

    Această activitate se face obligatoriu la construcÅ£ia sitului, dar ÅŸi pe parcursul vieÅ£ii acestuia. De aceasta va depinde apoi poziÅ£ia sitului dv. în lista pe care o returneaza motorul de căutare, precum Google, Yahoo, etc… la o căutare dupa anumiÅ£i termeni.

     Activitatea SEO este complexa. Opiniile sunt diverse, uneori contradictorii. Ceea ce va intereseaza pe dumneavoastra, ca beneficiar, sunt insa REZULTATELE. Nu acceptati sa platiti ” SEO ” ci platiti numai rezultatele verificabile ale activitatii de SEO, de genul ” pozitionarea sitului in lista pe primele 3 pagini la cautare pe google dupa cuvintele cheie ” cuvant1 cuvant2 “.

Exemple:

    Câteva lucruri pe care trebuie sa le ştie toţi posesorii şi viitorii posesori de websituri:

Denumirea domeniului

     Este bine ca denumirea domeniului sa contina un cuvant cheie relevant pentru domeniul dv. de activitate. De exemplu, daca domeniul de activitate al firmei este productia sau comercializarea de mobilier, adresa sitului ar trebui sa fie www.mobilier-numefirma.ro in loc de www.numefirma.ro . E preferabil ca cei doi termeni sa fie separati de “-” si nu de “_” sau sa fie legati. Denumirea domeniului este foarte importantă în calculul Pagerankului

Conţinutul

     Este extrem de important in calcularea relevantei unei pagini pentru o cautare. Textul trebuie sa contina cuvintele cheie pt care optimizăm situl. Insă procentul de cuvinte cheie nu trebuie să depăşească anumite limite, pt că altfel, situl va fi penalizat de catre motorele de căutare ca ” spam

     Trebuie să menÅ£ionăm ÅŸi faptul că motoarele de căutare nu pot “vedea” imaginile de pe sit. Un sit numai cu imagini, fără text explicativ, nu va fi înÅ£eles. Chiar dacă un sit va arăta bine, s-ar putea să nu afle nimeni de el. Optati pentru simplitate, mesaje clare, ÅŸi informaÅ£ie bine structurată.

Linkuri

     sau legături catre websit. Google consideră că o pagină este cu atât mai importantă ( şi deci va fi listată pe o poziţie mai bună ) cu cât sunt mai multe legaturi către acea pagină. Pentru a obţine aceste linkuri, aveţi mai multe posibilitaţi:

  • Să înscrieÅ£i websitul in directoare web;
  • Să faceti schimb de linkuri;
  • Să cumpăraÅ£i linkuri
  • Să creaÅ£i conÅ£inut care să merite a fi referit pe alte situri
  • Publicarea de articole pe diverse situri.

    Nu toate aceste linkuri au aceaşi valoare. Sunt mai valoroase acele linkuri care vin de pe pagini a caror conţinut includ cuvinte cheie relevante şi pentru domeniul dv.

Cititi si articolele:

Pentru o cotatie de pret, completati formularul de mai jos.

Nume:*
Companie:
Telefon:
e-mail:*
adresa sit: http://
Observatii:

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.