Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Re-design Site

[poll id=”1″]

In general, se cere re-designul unui sit din urmatoarele motive:

  • Se doreste un aspect nou sl sitului. Chiar si in web design moda isi spune cuvantul. La fel ca la imbracaminte exista tendinte in “look-ul” paginilor de pe internet. ( modificare design )
  • Se doreste un mai bun acces la informatia de pe sit. Vizitatorul – putentialul beneficiar al informatiei de pe sit trebuie sa poata ajunge cat ai repede la ea. ( modificare structura )
  • Continut – Continutul sitului – pagini, articole, legaturi – sunt greu, sau chiar deloc gestionabile. ( modificare continut, adaugare CMS)
  • Se doreste ca web situl sa fie gasit usor pe internet ( SEO, modificare design, modifcare structura, modificare continut)

     Daca vechiul sit, este un sit static, componentele sale – design, structura, continut, nu pot fi modificate independent. Modifcarea uneia, determina modificarea celorlalte. Practic, e mai usor sa se construiasca un sit nou. Re-designul sitului, urmeaza in general aceiasi pasi, ca la web design. Se pot folosi din vechiul sit imagini, text.

     Siturilor dinamice, sunt construite modular. Poti modifica o componenta, de exemplu Headerul fara sa afectezi restul modulelor.

    In cazul siturilor realizate de noi, toate componente pot fi refolosite in totalitate. Mai mult, in cazul siturilor noastre, Designul, Structura si Continutul sunt independente. Astfel ca, modificarea unei componente nu le afecteaza pe celelalte. Ulterior constructiei sitului se poate opta pentru un nou design fara sa pierdem continutul. Nu trebuie sa demolam casa, pentru a schimba tapetul si mobilierul. Re-designul siturilor construite de noi se poate face usor si rapid.

Cititi si:

Cotatie de pret re-design sit.

Completati formularul de mai jos, pentru a primii o cotatie de pret. Campurile marcate cu * sunt obligatorii (pentru a primii o cotatie de pret cat mai exacta).

Nume:*
Companie:
Telefon:
e-mail:*
sit de modificat: http://
Motivul re-designului, specificatii:

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.