Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Promovare

     Un sit sprijina afacerea dumneavoastra. Dar pentru a o face, desigur ca el trebuie sa fie gasit pe internet. O buna pozitionare la cautare cu motoarele de cautare, este asigurata de Web-Design si optimizarea pentru motoarele de cautare – SEO .

     Dar acestea nu sunt suficiente. Pentru a marii vizibilitatea sitului dv. in internet este nevoie de PROMOVARE.

     Indiferent daca situl este realizat de noi sau altii, va putem ajuta ca situl dv. sa devina cunoscut. Pentru primele şase luni de viata a siturilor realizate de noi, promovarea este gratuită.

     Promovare pasivă

     Promovarea pasiva presupune crearea premiselor ca situl dv. sa fie usor de gasit. In principal, acest lucru se realizeaza prin inscrierea sitului in Portaluri si Web-Directoare . MAX-IT are publicate o serie de portaluri si web-directoare in care inscrierea este gratuita, iar clientii nostrii beneficiaza de vizibilitate sporita prin inscriere in acestea.

WEB Firector logo     WEB Director –  www.web-director.eu este un webdirector general cu 94 de categorii, care acopera toate domeniile. In afara de inscrierea in webdirector, situl poate fi promovat suplimentar prin sistemul Booster, astfel ca bannerul 120×90 cu imaginea sitului va fi vizibila din toate paginile directorului.

8IM Build logo     8IM Buildwww.8im.biz este un portal si director centrat pe constructii si amenajari. Cu 187 subdomenii grupate in 16 domenii 8IM Build acopera tot ce inseamna activitate in domeniu.

Info Cazare Romania logo     Info Cazare Romaniawww.cazare-romania.info  este un webdirector specializat pe turism cu 10  categorii. In afara de inscrierea in webdirector, situl poate fi promovat suplimentar prin sistemul Booster, astfel ca bannerul 120×90 cu imaginea sitului va fi vizibila din toate paginile directorului.

Auto Reclame logo     Auto Reclame – www.auto-reclame.eu este un webdirector specializat pe Auto-Moto cu 27  categorii. In afara de inscrierea in webdirector, situl poate fi promovat suplimentar prin sistemul Booster, astfel ca bannerul 120×90 cu imaginea sitului va fi vizibila din toate paginile directorului.

      In afara de aceste directoare, situl dv. poate fi inscris in multe alte web-directoare, romanesti si straine, printr-un sistem automat.

     Situl dv va primii si un nr. de linkuri de tipul 1WLone way link, linkuri a caror valoare este categoric mai mare decat linkurile reciproce.

     Promovare activă

  • Prin liste de e-mail Promovarea activa prin liste de e-mail presupune abordarea potentialului vizitator prin intermediul listelor de e-mail. Spre deosebire de varianta clasica de trimitere in masa a mailurilor, folosirea listelor de e-mail elimina riscul de a fi acuzati de SPAM. Si aceasta , in primul rand, pt. că, orice destinatar al e-mailului poate sa paraseasca lista oricând, intr-un mod f. simplu. Listele de mail sunt moderate.
  • Prin Publicarea de Anunturi – Publicarea de anunturi pe site-uri specializate mareste vizibilitatea site-ului si afacerii dv. pe internet. Unele site-uri de anunturi publica si adresa WEB a produsului sau a serviciului, aducand in delul acesta un link valoros.

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.