Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Intretinere si suport situri web

     Toate web siturile realizate de noi, sunt situri dinamice. Asta inseamna ca beneficiarul sitului poate sa modifice, sa adauge sau sa sterga continutul paginilor web al sitului sau. Pentru asta, fiecare sit are un sistem CMS cu ajutorul caruia, poate realiza intretinerea continutului sitului propriu, fara ca sa trebuiasca sa aiba cunostinte de programare.

     In costurile proiectului, sunt incluse si 4 ore pentru invatarea folosirii panoului de administrare a sitului (publicare/ modifcare /stergere a continutului), a panoului de control al gazduirii ( adaugare /modificare/ stergere conturi de e-mail, creare de liste de e-mail, folosirea WEB Mail)

     De asemenea, clientii nostri pot consulta zona de suport a sitului, unde vor gasi tutoriale pentru operatiunile pe care doriti sa le efectuati, si informatii legate de web situri. Accesul in zona de suport se face pe baza de parola genrala – pentru informatii de tip general, si parola dedicata – pentru informatii legate de situl propriu.

     Daca totusi doriti ca noi sa ne ocupam de intretinere, o vom face pentru dumneavoastra, la costuri decente.

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.