Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Preturi

     Internetul este cel mai simplu, eficient si ieftin sistem de promovare a afecerii dv. ROI este superior oricarui alt sistem de promovare pe orice media: presa scrisa, radio, tv, sau panouri publicitare. Investitia pe care o faceti in internet merita toti banii daca o faceti si cu cine trebuie.

  • Inregistrare domenii. Pentru pachetul de servicii sit “la cheie”, cat si pentru pachetele de gazduire domeniile .eu, .com, .info, .biz, sunt incluse in pret. In acest caz, domeniile .ro costa in plus 29 €. Pretul la domenii, cumparate separat il gasiti in pagina Inregistrare domenii
  • Gazduire sit. Preturile le gasiti pe pagina Gazduire sit . Gazduirea pt. primul an, este inclusa, in pachetul “sit la cheie”
  • SEO. Pentru a obtine o cotatie de pret, completati formularul de pe pegina SEO
  • Web Design. Pentru a obtine o cotatie de pret, completati formularul de pe pegina Web Design
  • Re-Design. Pentru a obtine o cotatie de pret, completati formularul de pe pegina Re-design

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.