Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Pensiunea Ana Ileana

Pensiunea Ana Ileana

  • descriere: Pensiunea Ana Ileana este situată în Bran, Åžoseaua Principală nr. 140, la circa 600 de metri depărtare de staÅ£ia Rompetrol de la intrarea în Bran dinspre BraÅŸov, ÅŸi la circa 800 metri de Castelul Bran, accesul făcându-se direct din ÅŸoseaua naÅ£ională.
  • caracteristici: Sit dinamic, CMS , RSS
  • observatii: Situl este simplu, pe doua coloane. Headerul isi schimba imaginea la cateva secunde, prezentand pe rand, pensiunea si imprejurimile. Situl este optimizat pt. cuvintele cheie ” pensiune bran ” pt care este pozitionat foarte bine la cautare cu Google

Comentati

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.