Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

PageRank

Pagerank masoara calitatea unui website pe o scara de la 0 la 10
     Site-urile de calitate mai buna, primesc un PageRank mai mare. Cu cat PageRank-ul este mai mare, cu atat site-ul primeste mai multi vizitatori si are un trafic mai mare. PageRank este un VOT dat de catre toate celelalte pagini din internet. Un link catre o pagina este un vot. de sprijin .
Cum se calculeaza PageRank ? PageRank-ul fiecarei pagini depinde de PageRank-ul paginilor care duc catre ea (care au link catre ea) Cu cat un website are mai multe link-uri care duc catre el, cu atat el este considerat mai popular si important.
     Majoritatea Webmaster-ilor nu realizeaza importanta acestor link-uri . De fapt 90 % dintre website-uri au mai putin de 10 link-uri care conduc catre ele. Aceasta inseamna ca restul de 10% de website-uri vor domina rezultatele Motoarelor de Cautare (Search Engine).

Comentati

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.