Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Nume domeniu -studiu de caz

     Importanta numelui domeniului sitului dv. este un factor extrem de important in calcularea pagerankului si in consecinta, in poziţionarea lui in lista de rezultate returnata de catre motoarele de cautare. Practic este mai important dacât primul cuvant cheie din meta-tagul corespunzator

     Am recomandat intotdeauna ca numele domeniului sa conţina cuvinte cheie semnifcative pentru topica sitului.

 Perdele si Draperii    Un exemplu edificator, este cazul sitului construit pt Decosistem companie care se ocupa in principal de producţia perdelelor si draperiilor. Exista domeniul decosistem.ro precum si un sit . S-a decis redesignul sitului. Noi am propus beneficiarului ca pe langa redesignul sitului si inregistrarea unui domeniu nou, care sa descrie mai indeaproape activitatea.

     Dintre cuvintele cheie am ales in urma unui studiu de frecventa de cautare a acestor cuvinte doua si anume perdele si draperii. Am inregistrat domeniul perdele-draperii.eu . In momentul de fata, la adresa www.decosistem.ro si www.perdele-draperii.eu sunt situri cu continut identic. Insa , la cautare dupa termenul semnificativ activitatii ” perdele si draperii ” www.perdele-draperii.eu este listat pe prima pagina de catre Google, in timp ce www.decosistem.ro nu apare in primele cinci pagini.

Este clar ca diferenta o face numele domeniului.

Comentati

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.