Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Google Wave

     Este ( sau mai degraba va fi, pt ca urmeaza a fi lansat pe undeva pe la sfarsitul anului ) un instrument de comunicare si de lucru de tip cooperativ, care combina, e-mail-ul, messenger-ul, cu aplicatii multimedia, sau aplicicatii specifice retelelor sociale.

     Conform celor de la Google, Wave se va constitui inrt-un instrument universal de comunicare ce se va adapta din mers la stilul ÅŸi nevoile utilizatorului. Desi ideea nu este noua – instrumente de lucru cooperativa au mai fost dezvoltate, Google wave s-ar parea ca puncteaza decisiv cu aceasta aplicatie.        

    Google Wave este o platforma care permite grupurilor de utilizatori partajarea de imagini, clipuri video in timp real, instant, pe langa conversatiile instant intre utilizatori. Conversatiile sunt salvate automat pentru a permite citirea ulterioara, in ordinea in care acestea s-au efextuat.

Prezentare Brief Google Wave Developer Preview at Google I/O 2009

     Spre deosebire de modelul de comunicatie clasica unde mesajele sunt transmise catre unul sau mai multi destinari, un “val” – “wave” este gazduit pe un server, si este modificat, completat in timp real de unul, sau mai multi paricipanti. Acestia isi pot partaja atat text cat si imagini si clipuri video, dar mai ales integreaza retelele sociale precum twitter.

     In momentul de fata, nu sunt implementate toate facilitatile promise. Este foarte posibil ca in momentul lansarii , Google Wave sa faca lucruri pe care in momentul de fata nu le banuim. Si asta in primul rand pentru ca Google Wave este open source.

     Dintr facilitatile implementate sau promise, amintim:

 • se poate da reply la întreg mesajul sau doar la un anumit paragraf, dand click si scriind exact sub paragraful respectiv
 • se poate adăuga oricand un nou participant la conversaÅ£ie prin drag and drop din lista de contacte
 • fiecare participant poate folosi funcÅ£ia Playback pentru a se pune rapid la curent cu evoluÅ£ia cronologică a conversaÅ£iei
 • dacă cei care participă la o conversatie sunt online, discuÅ£ia se va purta in timp real, ca pe messenger.
 • într-o conversaÅ£ie la care participă mai multe persoane poÅ£i folosi modul privat pentru a discuta în particular cu unul dintre participanÅ£i
 • photosharing prin drag and drop în fereastră. imaginile apar ca thumbnail-uri în cadrul conversaÅ£iei.
 • pot fi partajate diverse tipuri de informatii. de exemplu, o zonă din Google Maps, jocuri etc
 • căutare in timp real
 • spell checker avansat – corectează automat în funcÅ£ie de context, nu doar de dicÅ£ionarul de cuvinte
 • pot fi adăugate gadgeturi pentru diverse site-uri ÅŸi aplicaÅ£ii online (de exemplu, Twitter)
 • traducere in timp real

     In afara de avantajele evidente ce le ofera Google Wave, fata de metodele clasice, diferitelor persoane ce doresc sa socializeze, companiile pot profita de imensele facilitati ale aplicatiei. Lucrul in echipa capata noi dimensiuni cu ajutorul lui Google Wave.

     Promitem sa revenim cu amanunte, pe masura ce vom afla noutati, pentru ca, credem ca Google Wave va schimba modul de comunicare pe internet

Comentati

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.