Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Domenii .tel

domenii .telDe acum veti putea fi gasit usor de catre clienti, prieteni, familie, asociati, de oricine doriti, oriunde ati fi pe glob. Domebiul .tel afiseaza informatiile pe care le doriti a fi cunoscute, fara a fi nevoie pentru asta de gazduire. Cu un simplu telefon mobil conectat la internet, veti fi gasit si contactat, la numele-dumneavoastra.tel sau firma-dumneavoastra.tel. 

     Domeniul .tel este un nou top-level domain – tld care permite proprietarului sa stocheze, publice si gestioneze informatii de contact si cuvinte cheie direct in Domain Name System ( DNS ) – puternicul sistem global care stocheaza locatia tuturor website-urilor din lume. Acesta este primul serviciu de tipul acesta care permite oricui sa foloseasca DNS pentru stocarea informatiilor altele decat adresa website-ului. Domeniul .tel furnizeaza astfel un nou mod de folosire a infrastructurii internetului care schimba complet modul in care comunicam si tinem legatura unul cu celalalt.
     Oriunde te duce viata, totdeauna vei fi in locul potrivit pentru a fi gasit de prieteni, familie, colegi si asociati. Domeniul dv .tel este accesibil din orice dispozitiv conectat la internet si informatiile dv vor fi afisate inttr-un format “click pt. a comunica”.
click pe penetron.tel pt un exemplu Promo .tel

Domeniul .tel va permite:

  • Sa publicati toate detaliile contactelor, text, cuvinte cheie, si informatii legate de locatie.
  • Se pot ordona informatiile de contact
  • Se pot gestiona informatiile de contact, text, si locatie.
  • Se pot crea foldere care permit o navigare mai usoara, precum romania.penetron.tel
  • Creare de Profile, precum serviciu, acasa, calatorie…
  • Sa impartasesti informatii de contact relevante/private cu persoanele pe care le alegi.

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.