Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Cum aflu numarul de linkuri catre un site ?

     Numarul de linkuri care vin catre un site determina in mare masura pagerankul unui site si pozitia in lista de rezultate la cautarea cu un motor de cautare dupa un termen. Pentru a afla numarul de linkuri care vin catre situl dumneavoastra folositi una sau mai multe din metodele de mai jos:

  • Folosirea operatorului google “links:”  exemplu: in Google scrieti link:www.numesite.ro veti primii o lista de situri care au link catre www.numesite.ro  – Rapoartele pe care primiti insa cu acest operator, nu sunt complete.
  • Folositi instrumentele pentru webmasteri de la google. ( click! aici pentru a citii despre acestea )
  • Folositi Alexa,  www.alexa.com pentru a obtine date despre legaturile catre situl care va intereseaza

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.