Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

1WL

     Dupa cum se stie, nr de linkuri care vin catre un sit determină in mare masură PageRankul sitului. Dar nu toate linkurile au aceeaşi valoare. Cele care vin de pe un sit cu Pagernak mai mare sunt mai valoroase. De asemenea cele ne-reciproce, sunt mai valoroase decat cele care provin dintr-un linkexchange .

    Dar cum sa obtinem pentru situl nostru linkuri ne-reciproce, sau one way link ?

    O metoda, ar fi sa le cumparam. Dar stim ca un link de calitate costa.

    Va oferim o metoda simpla, care cel putin pentru o vreme va fi gratuita. Intrati acum in sistemul nostru care va va furniza un numar de linkuri ne-reciproce fara a plati pt ele. Pt detalii legate de functionarea sistemului, trimiteti-ne un mail la office@max-it.ro

Comentati

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.