Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Retele sociale

     Retelele sociale – social networking (eng) – sunt comunitati online, asemanatoare zonelor publice, in cadrul carora cei inscrisi sunt interesati sa cunoasca si sa interactioneze cu oameni, sa castige notorietate in acest cerc virtual de prieteni. Participantii la aceste retele sociale se grupeaza in functie de interese, pasiuni, hobby-uri, se “intalnesc” in spatiu virtual, participa la dezbaterii, exprimandu-si opiniile.

     Retelele sociale virtuale sunt ultima generatie de „spatiu public mediat” – spatiu in care oamenii se pot aduna intr-o zona publica medita de tehnologie. Intr-o anumita masura, spatiile mediate sunt similare cu cele nemediate, precum parcuri, mall-uri, parcari, cafenele, etc. Adolescentii sunt acolo pentru a se conecta cu prietenii lor. Alte persoane aflate in preajma pot participa la discutie daca subiectul este interesant sau o pot ignora.
Spatiul public are multiple roluri in viata sociala – permite indivizilor sa dea un sens normelor sociale care reglementeaza societatea, lasa oamenii sa se exprime si sa invete din reactiile celorlalti […] sa participe la experintele celorlalti (Arendt 1998).
Retelele sociale virtuale sunt o alta forma de spatiu public

Danah Boyd  in Knowledge Tree 2007, 13, May

Exemple de retele sociale:

  • Facebook – este o utilitate sociala care conecteaza oameni cu prieteni si altii care lucreaza, studiaza si traiesc in jurul lor. Intra pe Facebook
  • MySpace – Vezi ce se mai intampla pe MySpace! Gaseste prieteni & colegi de clasa, intalneste oameni noi, asculta muzica gratis, construieste-ti liste cu muzica, imparte cu altii pozele, priveste clipuri video. Intra pe MySpace .
  • Twitter – Este un serviciu pentru prieteni, familie, colegi, pentru a comunica, a sta conectati, raspunde rapid la  frecventa intrebare: ce mai faci ? Intra pe Twitter
  • HI5 – “GăseÅŸte prieteni din oraÅŸul tău sau din alte părÅ£i ale lumii.” Intra pe HI5
  • XING – “Retea globala pentru profesionisti”. Intra pe XING
  • LinkedIn – Peste 35 de miioane de profesionisti folosesc LinkedIn pentru a schimba informatii, idei, oportunitati. Intra pe LinkedIn

Cititi si:

Comentati

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.