Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Gazduire (Hosting)

     Activitate a unor firme de a pune la dispozitie pe unul din serverele lor, spatiu pt paginile de internet, ce alcatuiesc un web sit. Aceste servere dispun de conexiuni la internet foarte puternice, astfel incat sa permita accesul concurent al mai multor vizitatori/utilizatori.

     Pe langa spatiul pe server, firma poate pune la dispozitia clientilor si alte facilitati, cum ar fi: adrese de email, liste de e-mail, rapoarte despre vizitatori, diverse scripturi.

     Calitatea acestui serviciu este data de cativa parametrii cum ar fi up-time, simplitatea accesului la resurse, respectiv existenta unui panou de control, de unde sa se poata gestiona conturile de e-mail, a conturilor de ftp, accesul la baze de date, la WEB-mail.

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.