Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Este un website o solutie anticriza ?

Desigur, este o solutie ieftina si eficienta.

    “Amenajarea” unui magazin de prezentare pe internet – adica constructia unui website costa mai putin decat mobilarea si amenajarea unui magazin de prezentare.

    Sa facem o comparatie intre cheltuielile lunare pentru un mic magazin de prezentare si un website.

  Magazin de prezentare Website
chirie-hosting > 300 € 2-3 €
cheltuieli cu personalul > 200 € 0 €
cheltuieli de intretinere > 150 € 50 €
total > 650 € < 55 €

    Dupa cum puteti vedea, cheltuielile generate de un website sunt de cel putin 10 ori mai mici decat cele pentru un magazin de prezentare. Este o excelenta solutie anticriza.

    Daca gasiti o varianta de magazin de prezentare cu cheltuieli mai mici de cat un website noi va vom plati de doua ori diferenta ! :))

    Putem adauga desigur si avantajul ca orarul de functionare pentru un website este de 24h din 24h.

    Desigur cele doua solutii nu se exclud. Ba mai mult, websitul poate promova magazinul fizic de prezentare, mai ieftin si mai eficient decat o face oricare alt tip de reclama.

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.