Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

De ce sa platesc daca pot avea gazduire si domeniu gratis ?

     Intr-adevar, sunt companii care ofera gazduire gratuita si nume de domeniu gratis. Totusi, varianta aceasta are o serie de dezavantaje:

  • Numele domeniului primit ( este de fapt un subdomeniu al domeniului firmei care face gazduirea www.hosting.com ), este de forma www.numedomeniu.hosting.com in loc de www.numedomeniu.com deci mai lung si mai greu de retinut.
  • (Sub)domeniul primit gratuit nu va va apartine. Daca firma inceteaza sa mai ofere serviciul de gazduire gratuit puteti pierde situl si (sub)domeniul, fara ca firma de hosting repectiva sa poata fi trasa la raspundere.
  • Viteza de incarcare a site-ului in cazul hostingului gratuit este mult mai mica fata de hostingul profesional. In general
  • Sit uptime – pe gazduire gratuita, nu este garantata. Si fiindca serviciul este gratuit, nu puteti emite pretentii.
  • Lipsa domeniu propriu – va va crea probleme legate de promovarea sitului. Anumite web directoare nu inscriu situri care nu au domeniu propriu.
  • Aflat pe serve gratuit, situl dv. nu inspira incredere, chair daca site-ul propriu-zis este bine facut.
  • Gazduirea gratuita presupune Suport limitat in cazul folosirii scripturilor opensource – daca aveti un site dinamic, gen blog, forum, portal, etc, veti avea nevoie de setari ale serverului ce nu vor fi disponibile.
  • Spatiul oferit pe server si traficul lunar sunt de cele mai multe ori insuficiente pentru dezvoltarea unui site.
  • Impreuna cu gazduire si domeniu gratuit, anumite companii ofera si publictate, pe paginile sitului dv.

     Desigur, sunt si alte dezavantaje. Nu recomandam ca afacerea dv. sa fie reprezentata de un web sit gazduit astfel.

inapoi, la FAQ

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.