Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

De ce noi ?

     Oferta de webdesign este mare. Noi, insa, ne detasam in mai multe privinte de majoritatea companiilor. O sa punctam in continuare cateva din atuurile noastre, in ordinea prioritatii, din punctul nostru de vedere:

  • Suntem eficienti. Toti promit promovarea website-ului construit si SEO , dar adevarul e ca, la o cautare pe internet cu Google de exemplu, dupa un cuvant cheie, din sute de mii de situri numai cateva sunt in primele pagini, restul nu sunt vizitate poate nici o data. Noi avem rezultate ! Siturile pe care le realizam ajung repede pe primele pagini de cautare, sau chiar pe prima pagina. De fapt ceea ce conteaza cel mai mult este ca situl sa fie gasit usor.
  • Design elegant.  Mai bine apreciati singuri. ( click! pt a vedea o parte din siturile realite de noi.)
  • Situl poate fi usor modificat. Puteti chiar dv. Sa adaugati, modificati sau sa stergeti continutul sitului fara sa trebuiasca sa aveti cunostinte de programare. Situl vine cu un panou de administrare – CMS
  • Livram situl la cheie. Ne ocupam de tot, nu trebuie sa contactati alta firma pentru gazduirea sitului, nu trebuie sa cautati un registrar pentru inregistrarea numelui de domeniu.
  • Continuam colaborarea. Dupa realizarea sitului, putem sa ne ocupam in continuare de intretinerea sitului si promovarea lui pe internet.
  • Timp de realizare scurt. In functie de complexitate, situl dv. poate fi gata in 2 saptamani.
  • Scheme de plata flexibile.
  • Preturi competitive. Completati formularul de mai jos pentru a obtine o caotatie de pret.
Nume:*
Companie:
Telefon:
e-mail:*
Tipul sitului:*
Descriere domeniu de activitate*
Nr. aprox. de produse/ servicii:
Observatii:

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.