Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Cum aleg numele domeniului ?

     Numele de domeniu este format dintr-un sir de caractere alfanumerice ( fara caracatere speciale, dar poate contine “-” ), urmate de caracterul punct si o particula ( TLD ) . Particula ce urmeaza punctul poate fi .ro, .eu, .com, .info, .biz …

Numele domeniu este de forma:

www.numedomeniu.tld  unde tld poate fi .ro, .eu, .com, .info, .biz …

     Alegerea numele domeniului este foarte importanta pt evolutia ulterioara a sitului dv. E bine ca numele de domeniu pe care-l inregistrati sa fie scurt, sa fie relevant pt. domeniul dv. de activitate, si sa contina macar un cuvant cheie. E preferabil sa nu contina mai mult de 2 cuvinte despartite de “-” sau nedespartite.

     Faceti o lista de nume de domeniu si apoi verificati disponibilitatea lor in pagina “Este domeniul liber ?”
, sau mai bine, solicitati-ne ajutorul la office@max-it.ro , Va ajutam sa alegeti un nume de domeniu prietenos cu motoarele de cautare, vi-l inregistram, si va asiguram si gazduirea sitului.

vezi si :

inapoi, la FAQ

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.