Webdesign.
Inregistrare Domenii.
Gazduire Websituri.
Promovare si SEO.

MAX-IT -web design

Web design, Inregistrare Domenii, Gazduire situri, SEO, Promovare

site la cheie

Ce este mai important la un web site ?

     Am publicat in bara din dreapta a site-ului un sondaj,  pe care-l gasiti si in aceasta pagina. Votati pentru a vedea rezultatele.

[poll id=”2″]

     Consideram util sa comentam, acest sondaj.

 • Viteza de incarcare a site-ului. Este foarte probabil ca, daca viteza de incarcare a site-ului este foarte mica, vizitatorul sa nu mai astepte, si sa renunte la vizitarea site-ului. In general nu recomandam pagini ” INTRO ” care se incarca greu si pun la incercare rabdarea vizitatorului. Desi pot parea spectaculoase, cei mai multi cauta promptitudine si viteza. Ajutatii sa ajunga cat mai repede la informatia pe care o cauta, si vor fi fericiti. Desi poate parea lipsita de importanta, viteza de incarcare a site-ului, poate fi critica. Cum puteti marii viteza site-ului ?
  • Folositi imagini optimizate de dimensiuni mai mici.  Puteti deschide eventual o imagine mare separat.
  • Textul se incarca aproape instantaneu. Nu abuzati de imagini
  • Nu abuzati de scripturi java, widget-uri, etc. Daca observati scaderea vitezei de incarcare, faceti curatenie, vedeti ce nu-i absolut necesar.
  • Evitati INTRO in pagina de start.
 • Cum arata. Este desigur important modul cum arata site-ul. Dar nu trebuie sacrificata, viteza pentru aceasta. Daca introducerea unor imagini mari, sau in miscare, gif sau flash duc la scaderea vitezei de incarcare a site-ului, atunci renuntati cu incredere la ele. Atentie la flash. Nu este indicat ca intregul site sa fie realizat in aceasta tehnologie, deoarece motoarele de cautare nu pot indexa textul flash. Practic, motoarele de cautare nu vor sti despre ce e vorba in acea pagina. Pastrati un echilibru decent intre text si flash. Chiar daca site-urile in flash sunt spectaculoase si arata bine, un site care abuzeaza de aceasta tehnologie va ramane o ” frumoasa necunoscuta ” Nimeni nu-l va gasi.
  • ” Foarte des, design-ul vizual si SEO sunt percepute ca un sacrificiu mutual. Designerii de grafica deseori gandesc ca website-urile exista pentru a demonstra abilitatile artistice si nu acorda prea mare importanta continutului SEO, ba dimpotriva, prefera sa pastreze graficile la un nivel scazut, astfel reusind sa aduca website-urile la un nivel mai ridicat din punctul de vedere al motoarelor de cautare. Designerii vizuali prefera sa creeze meniuri din imagini pentru a putea stiliza mai bine website-ul.
    “Contiuntul dumneavoastra strica design-ul website-ului” pare a fi un argument de nebatut in industria noastra. Mai devreme sau mai tarziu, designerii gasesc o metoda pentru a le impaca pe amandoua dar de foarte multe ori acest compromis lasa amandoua partile nefericite. Dar inca nu este nevoie de nici un sacrificiu atata timp cat designer-ul  si SEO vor coopera de la inceput” Irina Ponomareva … ( citeste mai mult )
 • Usurinta de utilizare – este legat de modul in care se face acces la informatie, atat de catre vizitatorii umani cat si de motoarele de cautare. Nu insistam, e clar, daca organizarea, structura site-ului nu este corecta site-ul poate devenii inutilizabil.
 • Pozitia site-ului la o cautare cu Google. Este incununarea muncii web-designerului, si desigur a proprietarului site-ului. Daca continutul este relevant, informatia accesibila, designul placut, in timp, va fi bine pozitionat in SERP

     Credem ca pozitia site-ului la o cautare cu Google este foarte importanta, si se poate sacrifica, in oarecare masura, designul.

Brief:
    MAX IT web design va ofera pagini de internet si situri la cheie ( inregistrarea domeniului, gazduirea site-ului, studiu pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare - SEO, constructia site-ului - web design, promovare de start a sitului). Dupa lansarea site-ului, putem oferii servicii de intretinere si suport, promovare, marketing online, redesign.
    De asemenea implementam magazine virtuale, bloguri, forumuri, portaluri, directoare web, independente sau in componenta site-ului dv.
    Realizam bannere, logo-uri, sigle - imaginea dv. pe internet.